منوهای نصب در پنل مدیریت

برگزاری دوره «مهارت‌های پایه در مدیریت فرهنگی»

رئیس مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی خبر داد:

برگزاری دوره «مهارت‌های پایه در مدیریت فرهنگی»

دوره کوتاه‌مدت آموزشی «مهارت‌های پایه در مدیریت فرهنگی» به همت مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی و با همکاری اداره کل فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم نیک‌زاد از برگزاری دوره مقدماتی «مهارت‌های پایه در مدیریت فرهنگی» ویژه فعالین کانون‌های استانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و اعضای شورای مرکزی همزمان با میلاد با سعادت منجی عالم بشریت خبر داد و افزود: این دوره کوتاه‌مدت آموزشی به صورت حضوری در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد و فعالین کانون‌های استانی در این دوره کوتاه‌مدت ، در سه کارگاه تخصصی «شناخت محیط و مسأله» با حضور استاد جناب آقای دکتر دشتی و «مهارت‌های کار گروهی» با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر تقدیری و «برنامه‌ریزی و مدیریت زمان» با حضور سرکار خانم افشاری نژاد شرکت کردند.

رئیس مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی با اشاره به ظرفیت کانون‌های استانی، بر لزوم توانمندسازی طلاب در راستای ایفای نقش فعالانه در حوزه فرهنگی تاکید کرد و افزود: تقویت مهارت‌های طلاب در مدیریت فرهنگی تبلیغی یکی از رسالت‌های جامعه‌الزهرا علیها‌السلام است که مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی بسته‌ی جامعی را در این خصوص ارائه کرده است.

وی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان جهت اطلاع‌ از‌ دوره‌ها و فعالیت‌های مرکز می‌توانند کانال ایتا مرکز به آدرس

را دنبال کنند.

فروردین ۱۶, ۱۴۰۲

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱

ارتباط با مرکز

کلیه حقوق این تارنما برای جامعه الزهرا(حوزه علمیه خواهران قم) محفوظ می باشد.