منوهای نصب در پنل مدیریت

دوره: ورکشاپ فرآورده‌های‎گوشتی 1 (سوسیس‌خانگی)
استاد: فاطمه آرین‌جاه
روزهای برگزاری: شنبه دوشنبه چهارشنبه 22آذر10 دی
ساعت: 8:30_11:30
تعداد جلسه: 9

سرفصل‌های دوره: در این دوره می آموزیم؛
آشنایی با لوازم و ابزار کار و روش استفاده از آنها
معرفی مواد و افزودنی ها و فواید و مضرات استفاده از هر کدام
آموزش اصول و مبادی کار از خانگی تا کارگاهی
آموزش دو نوع خمیر فارش
آموزش فرآوری کردن قطعات نمایشی
آموزش کاور کردن و لینک زدن
آموزش اصولی پخت
تولید محصول توسط هنرجوها به صورت عملی

برنامه درسی دوره

هیچ برنامه تحصیلی پیدا نشد !
شرکت در دوره11 ظرفیت باقیمانده
  • ۵۰۰,۰۰۰ تومان
  • 3 ماه
  • 12 ظرفیت
1 دانشجو ثبت نام کرد

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱

ارتباط با مرکز

کلیه حقوق این تارنما برای جامعه الزهرا(حوزه علمیه خواهران قم) محفوظ می باشد.
X