دوره: ورکشاپ فرآوردههایگوشتی 1 (سوسیسخانگی)
استاد: فاطمه آرینجاه
روزهای برگزاری: شنبه دوشنبه چهارشنبه 22آذر10 دی
ساعت: 8:30_11:30
تعداد جلسه: 9
سرفصلهای دوره: در این دوره می آموزیم؛
آشنایی با لوازم و ابزار کار و روش استفاده از آنها
معرفی مواد و افزودنی ها و فواید و مضرات استفاده از هر کدام
آموزش اصول و مبادی کار از خانگی تا کارگاهی
آموزش دو نوع خمیر فارش
آموزش فرآوری کردن قطعات نمایشی
آموزش کاور کردن و لینک زدن
آموزش اصولی پخت
تولید محصول توسط هنرجوها به صورت عملی
برنامه درسی دوره
1 دانشجو ثبت نام کرد


